Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Territorial, exposició de fotografies d'Elisenda Rosàs

Imatge: 
Fotografia d'Elisenda Rosàs

TERRITORIAL és una exposició de fotografies d'Elisenda Rosàs que es podrà veure del 17 d'octubre al 9 de desembre a la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

L'acte inaugural es farà el divendres 19 d'octubre de 2018 a les 19.30h.

Una mostra que s'emmarca dins l' SCAN Tarragona, un festival de referència, de caràcter internacional, que treballa entorn de la reflexió i la promoció de la fotografia com a mitjà d’expressió.


Elisenda Rosàs ens explica així el seu treball:

Durant uns mesos, mentre treballava com a arquitecta als Serveis Territorials del Departament de Cultura a Tarragona, vaig tenir l’ocasió de visitar llocs que per a mi eren desconeguts i que potser en altres circumstàncies no hauria visitat.

Arribava, veia i fotografiava l’objecte que seria el protagonista del meu següent informe.

Un vespre qualsevol vaig agafar la fotografia d’una inspecció i, a partir del que em va suggerir la imatge, en vaig escriure uns versos.

L’anècdota es va convertir en costum, i al cap dels mesos em vaig trobar amb un plec de textos que, de sobte, eren ja un recull.

Darrere aquest conjunt de llocs-fotografies-poemes que ara podeu recórrer no hi ha, doncs, cap voluntat de fer un projecte unitari. La unitat del conjunt la donen, només, les circumstàncies: que les inspeccions en què van ser preses les imatges s’emmarquen en un territori concret que va del Priorat al Baix Penedès, passant pel Camp de Tarragona i la Conca de Barberà; que les imatges van ser preses sense cap voluntat estètica i a efectes purament laborals; que els poemes van ser fets durant algunes nits del 2016 i el 2017, i que el protagonista dels versos és sempre el patrimoni arquitectònic o paisatgístic.

      

Versió per a imprimirPDF version