Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
trobades d'arquitectes hospitalet

Trobada d'Arquitectes de l'Hospitalet: Visita a Filmax Gran Via

Imatge: 
AMOO STUDIO
Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a les Mostres d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

El proper diumenge 7 novembre, els Arquitectes de l'Hospitalet han proposat visitar el Filmax Gran Via, obra d'AMOO | Aureli Mora+Omar Ornaque Arquitectes, que ens acompanyaran a la visita.

Ens trobarem a les 10 h a la Filmax Gran Via (Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet 75, L'Hospitalet de Llobregat).

Si vols assistir-hi, inscriu-te!

Filmax Gran Via 
Volent fer del "anar al cinema" una experiència total, la rehabilitació juga amb cinètica i contrastos en la successió dels espais. Des del vestíbul, un raig lluminós convida a avançar en el volum d'accés a la sala, apuntant la cantonada de pantalla, visible al final, com pla abstracte. La singularitat de l'accés s'accentua per l'ús envoltant de la moqueta. En sortir, una mitja volta de l'espectador l'enfronta a l'impressionant volum de la sala i el situa davant d'un espai dinàmic, preparant-lo per a la projecció. I per l'atracció.
Versió per a imprimirPDF version