Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Vermuts d'Obra 43 - Visita a Vila-Seca i Salou

Vermuts d'Obra 43 - Visita a Vila-Seca i Salou

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El pròxim dissabte 5 d'octubre, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, organitza una visita guiada al Pavelló d'Esports de Vila-seca, a l'avinguda Carles Bohigas de Salou i als Apartaments París del Cap de Salou.

A les 10.30 h ens trobarem al Pavelló de Vila-seca [ Localització ] els arquitectes Ignacio Álvarez i Daniel Gutiérrez ens explicaran el projecte de rehabilitació interior i cobriment de la pista exterior annexa del Pavelló Municipal Esports de Vila-seca.


A les 12.00 h ens desplaçarem amb vehicles particulars fins Salou, i ens trobarem a  l'avinguda Carles Buïgas, davant de la porta del Parc de la Ciutat → [ Localització ] , on podrem veure el projecte anomenat "Salou d'estiu - Prova pilot", una intervenció efímera que ha estat vigent durant tres anys i que ara conclou. 

El projecte sorgeix de la voluntat de donar preferència al vianant vers al vehicle i és obra dels arquitectes Daniel Lorenzo, Ines de Rivera, Núria Salvadó i Roger Sauquet.

La visita anirà a càrrec dels autors del projecte i de l'arquitecte municipal Josep Maria Ferran.

A les 13.00 h veurem els Apartaments París del Cap de Salou  [ Localització ] (ara, apartaments Karina), obra de l'arquitecte Josep Puig Torné. La visita conclourà amb un acte institucional on s'hi col·locarà la Placa Commemorativa del DOCOMOMO, un organisme que vetlla per protegir i divulgar el patrimoni arquitectònic del Moviment Modern.


Intervindran: Pere Granados, alcalde de Salou; Joan Tous, President de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Josep Puig Torné, arquitecte de l'edifici i Juan Fernado Ródenas, Arquitecte.

Al finalitzar la visita es servirà el tradicional vermut gratuït a tots els assistents.

Descarega el dossier de la visita

La visita és gratuïta però cal fer la inscripció prèvia a tarragona@coac.cat
* Tots els desplaçaments es faran amb vehicles particulars.
Versió per a imprimirPDF version