Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Vermut d'Obra a Bonavista i Campclar

Imatge: 
© NUA Arquitectures © pegenaute
El dissabte 16 d’abril s’organitza una visita guiada a dos edificis recents de l’extraradi tarragoní.
A les 10.30 del matí visitarem el SDA de Campclar (consulta el punt de trobada) i, a continuació, el recentment inaugurat Complex Parroquial de Bonavista. Al finalitzar la visita es servirà el tradicional vermut.

Descarrega la invitació

SDA. Centre per al Servei de Distribució d’Aliments a Campclar
[NUA Arquitectures]
Aquest centre de distribució d’aliments per a Cáritas es va concebre amb una doble lògica industrial-artesanal. El sistema estructural i els tancaments laterals es van realitzar mitjançant elements prefabricats metàl·lics per escurçar els temps d’execució, i les façanes frontals es van realitzar amb una pell ceràmica contextualitzada amb al barri. La
naturalesa compacta i hermètica del centre respon a requeriments climàtics i de seguretat, però quan es du a terme el servei, la caixa s’obre als usuaris permetent la il·luminació natural de l’interior.
Localització


Nou Complex Parroquial de Bonavista
[Daniel Gimeno i Miguel Guitart, arquitectes]
L’arquitectura del nou centre parroquial aspira a integrar-se en l’activitat social del barri, integrant en un únic edifici l’activitat social de la parròquia i un espai singular de culte i oració.
El nou centre parroquial de Bonavista neix amb una clara vocació de servei. És un edifici compromès amb les persones a les que ha de servir i amb el barri en el qual se situa. Per això, des de la seva concepció, s’ha pretès que el nou edifici es reivindiqui al mateix temps com un esdeveniment urbà i un lloc d’oració transcendent capaç de transmetre el misteri.
Localització
Versió per a imprimirPDF version