Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
"Vías y entrevías. Atributos y compromisos del distrito industrial de Tarragona"

[In]TESIS | "Vías y entrevías. Atributos y compromisos del distrito industrial de Tarragona"

Imatge: 
"Vías y entrevías. Atributos y compromisos del distrito industrial de Tarragona". Juan Manuel Zaguirre Fernández
El dijous 17 de novembre de 2022 continuem amb una nova conferència del cicle inTESIS. Aquesta vegada el Dr. arquitecte Juan Manuel Zaguirre Fernández ens parlarà de "Vías y entrevías. Atributos y compromisos del distrito industrial de Tarragona", una tesi que ha estat dirigida pel catedràtic d'urbanística Josep Parcerisa i Bundó de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Estudi de la forma urbana i de les seves estructures en interès per comprendre lògiques fundacionals, avaluar impactes d'episodis i fenòmens urbanístics i revelar atributs i compromisos del districte industrial de Tarragona, reconeixent la dualitat entre una perifèria marcada per marginalitat i infraestructures i una ciutat que s'ocupa de la racionalització del seu centre. Descripció de la transformació d'un territori que va escometre la seva ocupació secundant-se en traçats que no li eren propis i que van ocasionar un interval d'exclusió urbanística i anàlisi de com les possibilitats urbanes arrelen entre aquests conflictes. El treball examina la planificació urbana com a reflex de canvis socials i tecnològics impulsats per polítiques d'expansió i desenvolupament que marquen aquest creixement. Conclou reconeixent el desplegament de nous teixits socioeconòmics, reivindicant el projecte urbà pendent per a aquesta perifèria.

 

Al finalitzar l'acte es farà un sopar-col·loqui amb el conferenciant al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat.

#inTESIS

#COACTarragona

logo del coac
Versió per a imprimirPDF version