Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Visita guiada a l'exposició 'Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat'

Imatge: 
© Museu del Disseny de Barcelona
El proper 19 de gener, a les 11 h, es durà a terme una visita guiada a l'exposició Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat, a càrrec de Toni Solanas, qui hi ha contribuït en l'aspecte constructiu arquitectònic.

Situada al Museu del Disseny de Barcelona, la mostra se centra en la fusta com a material clau al servei de l'evolució cultural humana i presenta una àmplia perspectiva històrica que ens trasllada a l'actualitat. L'exposició, plantejada des de l'òptica del disseny, dedica una gran part a les aplicacions actuals de la fusta (disseny aplicat a la construcció, automòbils, aeronàutica, tèxtils, acústica, salut, energia...), en pro de la sostenibilitat del planeta i com a fonament de la bioeconomia circular.

A més, també fixa l'atenció en els objectes de fusta que al llarg del temps han significat un punt d’inflexió en la vida humana fins arribar al segle XXI. En les darreres dècades, després d’una etapa de substitució de la fusta per altres materials en diversos terrenys, s’està recuperant i es potencia el disseny i l’arquitectura en fusta com a eina clau per a poder mantenir la qualitat de vida del planeta i per aturar la crisi mediambiental actual.

L’exposició forma part del programa de la conferència anual de l’European Forest Institute, que ha designat Barcelona Capital Europea del Bosc 2022.

Preu de la visita: 3 € a pagar in situ.

Proposta complementària, segons horari: visita al MATERFAD i/o visita al Nest City Lab (6 minuts a peu) i des d'aquí al Wittywood (12 minuts). En acabat, es farà un dinar conjunt.

Es prega confirmació a agrupacions@coac.net fins al dimarts 17 de gener com a tard.
- Vindré a l'exposició
- M'apunto al dinar (i, per tant, a la visita complementària que sigui)
Versió per a imprimirPDF version