Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

VISITA D’OBRES AL NOU EDIFICI DEL CAMPUS DE SALUT D’IGUALADA

Imatge: 
© Guillem Elvira
El dimarts 29 de novembre, a les 16 h, el grup d’arquitectes d’Igualada de la Demarcació de les Comarques Centrals organitza una visita d’obres al nou edifici del Campus Salut d’Igualada, acompanyats per Carles Crespo, arquitecte del departament de projectes a l’Ajuntament d’Igualada, autor del projecte.

El nou campus tindrà una superfície de 3.507 m2 i està pensat per acollir cinc-cents alumnes. L’edifici projectat, que té forma de ela, tindrà dues façanes alineades als carrers. A la façana nord hi haurà l’entrada principal, que serà pel Passeig Verdaguer, i la façana oest, amb entrada secundària, serà al c/ Cardenal Vives.

La distribució de les plantes respon a les necessitats recollides en el pla funcional. A la planta baixa hi haurà la recepció i els espais de suport i espais comuns, com la biblioteca; a les plantes primera i segona hi haurà l’aulari i sales d’estudi, i a la planta tercera hi haurà una part també d’aulari i una part destinada a laboratori i a sales de professors.

A la visita programada es podrà observar els diferents sistemes constructius i instal·lacions de l'edifici (façana ventilada, mur cortina, serralleria, màquines de ventilació, clima...).

Cal inscripció prèvia per la visita.

Versió per a imprimirPDF version