Edifici modern

Conferència Carme Pinós

Imatge: 
© Duccio Malagamba. Escola Massana d'Art i Disseny, 2006-2017, Barcelona, Carme Pinós.
El dijous 15 d'abril de 2021, a les 19.30 h, l'arquitecta Carme Pinós ens  parlarà de la metodologia de treball del seu estudi en el context de l'exposició "Escenarios para la vida" que es pot veure fins al 9 de maig a la Fundación ICO.  Aquí pots fer un visita virtual de l'exposició.

La conferència, que s'oferirà en format telemàtic, és una Iniciativa de la Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

 Cal inscripció prèvia: APUNTA'T AQUÍ

La sessió s'oferirà per streaming mitjançant la plataforma Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir la sessió en directe. Aquest enllaç es publicarà també al web unes hores abans d'iniciar l'acte.

Carme Pinós inicia la seva activitat professional als anys 80 al costat de l'arquitecte Enric Miralles. Junts duen a terme nombrosos projectes com el reconegut cementiri d'Igualada o l'escola de Morella.

El 1991 obre el seu propi taller d'arquitectura Estudi Carme Pinós i des d'aleshores desenvolupa destacats encàrrecs nacionals i internacionals, havent construït, entre altres països, a Mèxic, Àustria o França, en contextos, escenaris, programes i escales molt diverses.

D'aquesta etapa professional en podem destacar el projecte de Caixaforum de Saragossa (2014), les mexicanes Torres Cube (2005/2014), o l'Escola Massana d'Art i Disseny (2017).


#dijousalcoac
#COACTarragona

logo del coac

 

Versió per a imprimirPDF version