Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

8a sessió d'Ecumenòpolis: "Christiania, 40 years of occupation"

Imatge: 
"Christiania, 40 years of occupation", de Robert Lawson i Richard Jackman, BusNo8, EUA, 2014.
Vuitena sessió de l'any d'Ecumenòpolis, el cicle de cinema i ciutat del COAC. Es projectarà el documental "Christiania, 40 years of occupation", de Robert Lawson i Richard Jackman, BusNo8, EUA, 2014.

Aquest documental explica la història dels 40 anys d'una comunitat autogestionada que ocupa una base militar abandonada a Copenhaguen, Dinamarca. Christiania va sorgir el 1971 quan l'idealisme juvenil i la dramàtica escassetat d'habitatge van portar a un grup de joves a ocupar 85 hectàrees de boscos, canals i edificis de maó abandonats, convertint-los en la seva llar. El govern danès va considerar políticament contraproduent el desnonar els ocupants i va permetre l'ocupació com un experiment social a curt termini. Quaranta anys després, Christiania segueix en peu.

Mitjançant entrevistes amb residents de Christiania i membres de les institucions públiques, aquest documental explora la democràcia de consens, els sistemes constructius alternatius, les polítiques sobre estupefaents i la cultura escandinava. De manera provocadora i en ocasions fins i tot còmica, el documental presenta un retrat d'aquesta singular comunitat.

Veure cartell

Patrocina:              Col·labora:
                
Versió per a imprimirPDF version