Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Gaudí, Verdaguer i un jardí invisible...

Imatge: 
Esteve Agulló Galilea, dissenyador industrial
La sala d'actes de la seu de Vic acollirà la conferència "Gaudí, Verdaguer i un jardí invisible..." de David Agulló, doctor arquitecte.

La tesi doctoral sobre el jardí modernista de l'antic manicomi de Sant Boi de Llobregat fa palès que aquest va ser un espai d'experimentació arquitectònica on s'anticipen obres com la casa Milà, la cripta de la Colònia Güell, la Sagrada Família i el Parc Güell. Repleta de simbologia vinculada al text de l'Apocalipsi de Sant Joan i dedicada a la Verge de Lourdes, aquesta obra sintonitzaria també amb l'univers mental i espiritual d'Antoni Gaudí. El pensament de Jacint Verdaguer, vinculat personalment i ideològicament a Gaudí, es fa present també en aquest enigmàtic jardí.

David Agulló Galilea, doctor arquitecte per l'ETSAB. Autor de la tesi doctoral "Gaudí i els jardins de l'antic manicomi de Sant Boi de Llobregat", qualificada amb Cum Laude. Treballs en el camp de la rehabilitació, habitatge i museografia, col·laborant per l'empresa Quod i Enginyeria Cultural en els següents projectes: Museu d'Història de Catalunya, Casa de la Historia del Parque Arqueológico de Elviña i Centro de Interpretación de Al-Andalus, a San Fernando. Actualment realitza projectes diversos; entre d'altres, exposició sobre Gaudí al MNACTEC i rehabilitació del conjunt modernista de l'antic psiquiàtric de Sant Boi de Llobregat.
Versió per a imprimirPDF version