Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cultura Material. Història i evolució del mosaic hidràulic i el terrrazzo. Perspectiva Huguet

Imatge: 
© Luis Diaz Diaz
El proper 9 de juny comença el cicle ‘Cultura Material’ que pretén reflexionar com la tècnica de la fabricació de diferents materials presents a l’arquitectura s’adapta a les noves tecnologies preservant la tradició. Com es manté i alhora evoluciona la fabricació de rajoles, vidre, fusta i ceràmica. 

La primera sessió va càrrec de l’arquitecte, Biel Huguet, i serà un repàs de la història i evolució del mosaic hidràulic i el terrazzo. D’on va començar tot, de quina manera s’ha posat al dia gràcies a l’arquitectura contemporània i de com, actualment, el material segueix evolucionant gràcies a una constant evolució.

Inscriu-te a l'acte presencial
Inscriu-te a l'acte en línia


Biel Huguet
(1972, Campos, Mallorca). Va estudiar arquitectura tècnica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i va realitzar el seu projecte final de carrera a la University of Westminster, Londres, on va estudiar la figura del Project Manager. Quan va tornar va iniciar estudis d'enginyeria en organització industrial (UPC) alhora que es va fer càrrec de l'empresa familiar, juntament amb dos socis. El 2008 es va convertir en administrador únic i aquest 2022, 25 anys després, Huguet ha aconseguit posicionar la seva firma i ofici entre els despatxos d'arquitectes i estudis de disseny més importants del món.


Versió per a imprimirPDF version