Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Superilles: espai públic i espai col·lectiu

Parlem de l'espai públic i col·lectiu a la ciutat, dins el cicle de debats sobre Superilles

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 30 de setembre a les 17.30 h es duu a terme la segona sessió del cicle de debats Superilles, cap a un nou model de ciutat, en aquesta ocasió dedicada a l'espai públic i col·lectiu.
En aquest segon debat, Espai públic i espai col·lectiu, es parlarà de l'ús que es fa de la ciutat com a lloc de trobada per a l’exercici del dret a l’intercanvi, l’entreteniment i l’estada, la cultura, l’expressió i la democràcia, el desplaçament... També es tractarà la biodiversitat urbana i la necessitat d'espais verds per al benefici i benestar de les persones així com la seva contribució a mitigar el deteriorament urbanístic de la ciutat, fent-la més habitable i saludable. Podeu consultar més informació del contingut del debat.

Les jornades tenen per objectiu debatre i aprofundir sobre les necessitats actuals de la ciutat del segle XXI per ajudar, així, a construir entre tots un model de ciutat moderna, la ciutat que volem per al present i per al futur. Un model de ciutat basat amb un projecte urbà que respongui a criteris d'optimització, reciclatge urbà i amb l'objectiu últim de benestar i salut de les persones.

Els 5 debats que configuren el cicle estan coordinats per Guim Costa, vicedegà del COAC; Sebastià Jornet, arquitecte urbanista, i Salvador Rueda, ecòleg, i cada una de les sessions compta amb la participació de diversos experts.

En aquesta ocasió, comptarem amb la participació de Carles Baiges, Iñaki Baquero, Enric Batlle, Jaime Batlle, Mónica Beguer, Rafael de Cáceres, Eva Damià, Cynthia Echave, Xavier Matilla, Carmen Mendoza, Teresa Navas, Felipe Pich Aguilera, Roger Paez, Maria Sisternas i Olga Tarrassó.


Programa de debats

Mobilitat alternativa 
   Dimarts 22 de setembre

Espai públic i espai col·lectiu
   Dimecres 30 de setembre

Salut, benestar i canvi climàtic 
   Dimarts 6 d'octubre 

Ciutadania, dret i valor econòmic
   Dimarts 13 d'octubre

Urbanisme, paisatge i disseny urbà
   Dimarts 20 d'octubreAmb la participació de:
                          
Versió per a imprimirPDF version