Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Superilles: salut, benestar i canvi climàtic

La qualitat urbana de l'espai públic centra la 3a jornada del cicle sobre Superilles

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
La tercera jornada del cicle Superilles, cap a un nou model de ciutat tindrà lloc el 6 d'octubre a les 17.30 h, i serà una sessiódedicada a l'habitabilitat i millora de la qualitat urbana i qualitat de vida.

En aquest debat, Salut, benestar i canvi climàtic, parlarem dels índexs d'habitabilitat i la detecció del grau de qualitat urbana de l'espai públic de la ciutat per desenvolupar-hi els usos i drets dels ciutadans. L'illa de calor, la contaminació acústica, l'emissió de gasos... Quin impacte tenen en la societat? Es pot mitigar el canvi climàtic amb un model urbà diferent a l'actual? A partir d'exemples i propostes debatrem sobre les opcions de l'urbanisme ecosistèmic per a la ciutat que volem. Consulteu més informació del contingut del debat

Les jornades tenen per objectiu debatre i aprofundir sobre les necessitats actuals de la ciutat del segle XXI per ajudar, així, a construir entre tots un model de ciutat moderna, la ciutat que volem per al present i per al futur. Un model de ciutat basat amb un projecte urbà que respongui a criteris d'optimització, reciclatge urbà i amb l'objectiu últim de benestar i salut de les persones.

Els debats del cicle estan coordinats per Guim Costa, vicedegà del COAC; Sebastià Jornet, arquitecte urbanista, i Salvador Rueda, ecòleg, i cada una de les sessions compta amb la participació de diversos experts que aportaran el seu punt de vista i expertesa al debat.

En aquesta ocasió, comptem de moment amb la confirmació de participació d'
Albert Cuchí, Carolyn Daher, Toni Gironès, Verónica Kuchinow, Gabi Martínez, Javier Martín-Vide, Catherine Pérez, Jordi Parés, Xavier Querol, Pere Serra Amengual, Pere Solà, Antoni Solanas, Jordi Sunyer i Lluís Torrens.Programa de debats

Mobilitat alternativa 
   Dimarts 22 de setembre

Espai públic i espai col·lectiu
   Dimecres 30 de setembre

Salut, benestar i canvi climàtic 
   Dimarts 6 d'octubre 

Ciutadania, dret i valor econòmic
   Dimarts 13 d'octubre

Urbanisme, paisatge i disseny urbà
   Dimarts 20 d'octubre


Amb la participació de:
                          
Versió per a imprimirPDF version