Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • AMB | IMPSOL | AxA

  Exposició: Paisatges Habitacionals

  La Delegació del Vallès del COAC acull, fins al 3 de novembre, l’exposició ‘Paisatges Habitacionals. Una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu a Catalunya’.La mostra desenvolupa els conceptes tractats en la publicació homònima, projecte editorial que relata un paisatge vist des de la comprensió lògica de l’habitar, una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dll, 25 setembre - Fins: Dv, 03 novembre

 • Terrassa

  Exposició: Catalunya. Veus i mirades

  La seu del COAC a Terrassa acull, des del 4 fins al 28 de juliol, l'exposició ‘Catalunya. Veus i mirades’ de l’artista terrassenc Robert Cabeza.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dm, 04 juliol - Fins: Dv, 28 juliol

 • Festa d'Arquitectes del Vallès 2023

  La Delegació del Vallès del COAC us convida el proper divendres 16 de juny, a partir de les 18 h, a la Festa d'Arquitectes del Vallès 2023. L'acte se celebrarà a la futura seu del COAC Vallès i del CATEB del Vallès Occidental, al centre de Terrassa. En el decurs de l'acte coneixerem les Bases del Concurs d'Idees per a l'adequació de l'espai i podrem gaudir d'un sopar informal, a peu dret, mentre escoltem música en directe, entre d'altres activitats.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: Dv, 16 juny A partir de les 18 h

 • Mobilitat activa

  Jornada tècnica: Mobilitat activa com a estratègia d’implementació de la mesura de Zones de Baixes Emissions en municipis

  La Delegació del Vallès del COAC organitza el pròxim dimarts 13 de juny, a les 18 h, la sessió informativa 'Mobilitat activa com a estratègia d’implementació de la mesura de Zones de Baixes Emissions en municipis'.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: Dm, 13 juny A les 18 h

 • Silvana Díaz

  Retrats, Escenes i Poemes, de l'arquitecta Silvana Díaz

  Silvana Díaz Garcia va estudiar a l’Escola d’Arquitectura del Vallès i, des que va acabar la seva formació acadèmica, comparteix estudi professional amb l’arquitecte Oriol Cabré Vert, dedicant-se fonamentalment a l’arquitectura residencial tant d’obra nova com de rehabilitació, així com a la urbanització i l’interiorisme.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dm, 23 maig - Fins: Dc, 28 juny

 • Mollet

  Exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès, a Mollet

  L’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès itinera pels principals municipis de la comarca. La seva primera aturada va ser a l’edifici de l’ESCAC de Terrassa i, seguidament, va itinerar a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, l’espai de l’OAC de l’Ajuntament de Sant Cugat, el Casal de Cultura de Matadepera i la Biblioteca Roca Umbert de Granollers.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dj, 20 abril - Fins: Dj, 18 maig

 • ArqiEscola

  Taller amb alumnes “Creació d’un projecte d’arquitectura”

  El dijous 13 d’abril, la Delegació del Vallès ha organitzat un taller amb alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Marta Estrada. Sota el títol “Creació d’un projecte d’arquitectura”, el taller s'ha celebrat a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers, i ha anat a càrrec de Meritxell Cruz, arquitecta de Granollers i membre d’ArquiEscola.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: Dll, 17 abril

 • Boehringer

  Visita tècnica a l’empresa Boehringer Ingelheim

  El divendres 14 d’abril, la Intercol·legial Tècnica del Vallès, formada per les delegacions del Vallès dels col·legis d'aparelladors, d'enginyers i d'arquitectes, va visitar les instal·lacions de Boehringer Ingelheim España S.A., a Sant Cugat del Vallès.El grup Boehringer Ingelheim figura entre les 20 companyies farmacèutiques més grans del món. Amb seu a Ingelheim, Alemanya, treballa amb 142 afiliades i té més de 47.000 col·laboradors i col·laboradores.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: Dv, 14 abril

 • sketches

  Exposició: “Arquitectures de Terrassa. La mirada dels dibuixants de carrer”

  La seu del COAC a Terrassa acull, des del 12 d’abril fins al 19 de maig, l'exposició col·lectiva 'ARQUITECTURES DE TERRASSA. LA MIRADA DELS DIBUIXANTS DE CARRER'.Els expositors d’aquesta mostra som una colla diversa que ens reunim per dibuixar en grup, directament al lloc, sobre blocs o llibretes de viatge.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dc, 12 abril - Fins: Dv, 19 maig

Pàgines