Exposició dels Premis FAD 2020

Imatge: 
Xavi Padrós © ARQUIN-FAD
L'exposició s'obrirà al públic el dia 14 de novembre. 

A partir del proper 6 de novembre es podrà visitar a l'Altell de plaça Nova l’exposició Premis FAD 2020 i Premis Habitàcola “Habitar la platja"

L'exposició mostra els projectes seleccionats, finalistes i guanyadors dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2020, en les seves quatre categories: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i paisatge i Intervencions Efímeres. La mostra també inclou els projectes finalistes i guanyadors dels Premis FAD Internacionals, dels Premis FAD de Pensament i Crítica i dels Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny. Es tracta d’una exposició imprescindible per descobrir què està passant en l’àmbit arquitectònic a Espanya i Portugal i per conèixer els millors projectes que els estudis locals han desenvolupat a nivell internacional.

La mostra està organitzada per l'ARQUIN-FAD i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i l'Incasòl. 


Protectors: Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, Camões, I.P., Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Cosentino, Gira, Hager, Valentine; Film partner dels Premis FAD: Nihao Films; Media partner dels Premis FAD: On Diseño; Col·laboradors dels Premis Habitàcola: Minim, Santa & Cole


 
 

Versió per a imprimirPDF version