Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
edifici

Festa d'Arquitectura de Ciutat Vella: "Repensant el Sanatori Antituberculós"

Imatge: 
© José Hevia
En el marc de les festes d'arquitectura que s'organitzen per a la Setmana d'Arquitectura 2021, el Grup d’Arquitectes de Ciutat Vella junt amb el Grup Arquitectura i Salut del COAC, aprofiten l’ocasió per continuar el debat i reivindicar el valor històric i cultural del Sanatori Antituberculós.

L'edifici va ser construït entre 1933 i 1938 pels arquitectes Josep Lluís Sert, Joan Subirana i Josep Torres Clavé, membres del GATCPAC, que van portar a Catalunya els criteris de l’arquitectura del Moviment Modern.

Actualment, acull el CAP del Raval Nord, però d’aqui a poc temps es traslladarà a la capella de la Misericòrdia. Quin ús, llavors, se li donarà a l’Antituberculós? Aprofitem aquesta Festa per visitar l’espai i participar en el debat.

Activitats programades
17.30 h – Benvinguda

18 - 19 h - Arquitectura i Salut amb ponents del Grup de Treball d'Arquitectura i Salut: Valentina Li Puma, Rafael Hernández i Xesca Ramírez.
Moderadora: Sònia Hernández-Montaño.
Debat obert amb els assistents

19 h - 20 h - El futur del Sanatori Antituberculós i els entorns:; Toni Vilanova, president AADIPA-Sanatori Antituberculós; Roger Tudó i Xavi Ros, HArquitectes ampliació MACBA; Carles Enrich i Oriol Cusidó, rehabilitació escola de música del Raval; Cecília Solé i Rafa Díez, coordinadors del Grup d’Arquitectes de Ciutat Vella; i Santi Ibarra, conseller del Districte de Ciutat Vella.
Moderadora: Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC
Debat obert amb assistents

20 h – Cloenda

Es recomana inscripció prèvia

Consulteu tota la informació de la festa
Versió per a imprimirPDF version