Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
parc

Festa d'Arquitectura d'Horta-Guinardó: "Fontada a la Font d’en Fargas"

Imatge: 

Entre finals de s. XIX i començament de s. XX, els aplecs i fontades eren trobades molt populars. Aquestes consistien a anar a berenar o beure aigua a les fonts, i fer vida social passant el dia de festa amb amistats i família. El Grup d’Arquitectes d’Horta-Guinardó proposa, junt amb l’Associació de Veïns de Font d’en Fargues, Associació de Veïns d'Horta, el Grup d’Estudis el Pou i el Casal de Joves d'Horta, una “fontada” a la Font d’en Fargas, un lloc únic a la ciutat i que volen reivindicar perquè millori el seu estat de preservació. 

A més, es faran tallers d’experimentació amb l’aigua i xerrades sobre el paper destacat d’aquest patrimoni intangible en la història del districte. També us convidem a descobrir el Joc GOTA A GOTA Horta Guinardó, en modalitat tradicional de joc a modalitat virtual i presencial a través del geocaching on podreu descobrir 70 tresors amagats per tot el districte que us obriran la mirada a l’arquitectura de l’aigua.

Activitats programades

11 h – Benvinguda  presentació geocatching i troba els 70 tresors amagats al districte

11.30 h- 14 h - Descobreix el joc de taula Gota a Gota Horta Guinardó amb 14 rutes i 70 fites. Anima't a trobar els 70 tresors amagats al districte amb geocatching, estudiants de Cooperació 2 de la UIC Barcelona School of Architecture.

11.30 h- 14 h Joc col·laboratius vinculats a l’aigua

11.30 h- 14 h Pintada col·lectiva del JOC en un grafiti al mur que protegeix Quiosc Modernista, amb el suport de la Fundació Contorno Urbano

11.30 h- 14 h - Exposició del projecte de millora de la font d’en Fargues de la mà d'Arquitectura Genís Planelles

11.30 h – Concert amb el grup "La Font Sextet"
Es recomana inscripció prèvia

14 h – Cloenda

Consulteu tota la informació de la festa

Versió per a imprimirPDF version