Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Manualitats

19 DES | Taller infantil 20.01 Pampallugues de Nadal

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

S’acaba l’any, aquest estrany, distant i gris 2020. No obstant això, el cicle de la vida segueix i tornem a apropar-nos a Nadal amb les seves sopes i llumetes que conviden a engalanar la llar, evocant mons d’il·lusió i caliu familiar. Enguany, més que mai, us convidem a pensar-hi amb una mirada generosa, plena d’il·lusió i, com sempre, amb molta alegria i creativitat. 

Res ens faria més felices que retrobar-vos, com cada any, al vestíbul de la Demarcació de Girona del COAC compartint la gran taula de treball, tot sentint les rialles i les corredisses dels més petits. Però, com bé sabeu, aquest any tot és diferent i la trobada no és possible. Hem de fer bondat perquè la limitació de l’activitat només sigui per aquesta vegada, i el pròxim 2021 ens puguem aplegar tots amb més ganes que mai. 

Així doncs, tot i les circumstàncies, la Demarcació de Girona del COAC no vol deixar-vos a les fosques, sense el taller de Nadal d’enguany. És per això que proposem un taller en línia a disposició de qui vulgui fer-lo des de casa. Sabem que no serà el mateix, però de ben segur que passarem una bona estona. I que millor que preparar amb delicadesa i atenció un preciós fanalet per fer fora les pors i penjar-lo al balcó? Així els tres reis sabran que, tot i estar tancats a casa, els estimem i els esperem. 

Convidem als infants a fer un viatge pel món de la construcció lleugera, treballant amb les mans i aprenent nocions bàsiques d’arquitectura. Veurem com uns senzills cartonets es poden transformar en unes geometries extraordinàries, generadores d’emocions. Que aquest any més que mai, el fanalet posi llum a la foscor! 

Per a participar només cal tenir la carta als reis començada, el tió ben atipat i ganes de passar-ho bé.

Direcció i commissariat: Laia Escribà Nadal i Anna López Alabert

Destinataris: Nens i nenes de 5 a 12 anys

Durada: 2,5 hores (cadascú el temps que vulgui) 

Material a tenir a punt a casa:
Llapis i goma
Mesurador de 30 cm
1 full A3 cartolina daurada
1 full A3 cartolina blanca
3 fulls de paper seda (vermell, blau i groc)
Cúter, tisores i pega de barra
Dos branquillons de bidalva o palets de fer pinxos
Bata

ENTRA AL TALLER - S'activarà el mateix dia del taller.

Versió per a imprimirPDF version