Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
COAC guanya premi estand Construmat

El COAC guanya el premi al millor estand a BB Construmat

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L'estand 'COAC 5.0' que el Col·legi d'Arquitectes ha portat a Construmat ha guanyat el premi BB Construmat al millor estand de la fira gràcies a l'aposta que el COAC ha fet per la innovació, la realitat virtual i les tecnologies del futur i al programa de ponències sobre recerca, nous perfils professionals, sostenibilitat o salut.

Les sinergies entre el COAC i les universitats de la UPC i La Salle-URL per al desenvolupament de les propostes de realitat virtual i augmentada a l'estand és un dels aspectes que el jurat del premi ha destacat. I és que l'experiència de visitar l'estand COAC 5.0 permet des d'entrar a l'edifici de Plaça Nova amb ulleres de realitat virtual fins a introduir-se en projectes arquitectònics i urbanístics a través de la realitat augmentada per modificar-los.

El jurat s'ha ha posat èmfasi, igualment, en les diverses ponències que durant els quatre dies es desenvolupen a l'estand, ja que han permès "programar un contingut que reuneix l'arquitectura amb els arquitectes de forma activa i col·laborativa". El programa de l'estand COAC 5.0 compta amb conferències dels Grups de Treball del COAC, professors de l'Escola Sert i responsables de projectes de recerca de les universitats UPC i La Salle. 

Un projecte fet amb futurs arquitectes
A més a més, el jurat també ha valorat que el disseny de l'estand del COAC sorgís d'un concurs d'idees obert a estudiants d'arquitectura de les universitats catalanes. El COAC va rebre 12 propostes, de les quals en va resultar guanyador el projecte 'Realitat3', dels estudiants de La Salle-URL Anna Aranda Mayans, Valentina Cohen, Alan Ferrando Shearer, Óscar Segovia Castillo i Marc Zanón Ruiz.

Saló BB Construmat
L'estand del COAC es podrà visitar fins al 17 de maig a BB Construmat (Recinte Gran Via, l'Hospitalet de Llobregat). Recordem que els arquitectes col·legiats poden obtenir credencials gratuïtes per accedir al saló mitjançant el codi que trobaran a l'apartat Plus COAC.
15/05/2019
Tornar