7 de maig: debat electoral amb els caps de llista a la Junta de Govern

7 de maig: debat electoral amb els caps de llista a la Junta de Govern

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dilluns 7 de maig, a partir de les 18.40 h, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebrarà el debat electoral entre els caps de llista de les tres candidatures a la Junta de Govern de la institució: Assumpció Puig (Ara, arquitectes), Enric Mir (Obrim el COAC) i Ramon Torra (Canvi COAC).

El debat, organitzat per les agrupacions del COAC, tindrà lloc a la Sala d’Actes de plaça Nova i estarà moderat pel periodista Matías Salom. L'acte finalitzarà amb un torn obert de paraula per al públic assistent.

Tarda de debat
El debat s'emmarca dins la trobada "Tarda de debat", organitzada per les agrupacions del COAC. Així, abans del debat de les tres candidatures a la Junta de Govern, el mateix dia a partir de les 16.15 h tindrà lloc el debat de les tres candidates a la Junta Directiva de Barcelona —Núria Llaverias (Obrim el COAC)Pilar Calderón (Canvi COACi Sandra Bestraten (Ara, arquitectes)— i, a les 18.15 h, la presentació de les diferents candidatures a representants de l'Assemblea que no estiguin lligades a cap candidatura de Junta de Govern o Junta Directiva de Barcelona.

Es prega confirmació d'assistència.

L'acte es podrà seguir en directe per streeaming.

Eleccions COAC 2018: Tria qui et representa
Les eleccions del COAC, que es realitzaran el 10 de maig, serviran per escollir els òrgans de govern de tot el territori i els membres de l’assemblea de representants. Més de 10.000 col·legiats estan cridats a les urnes per exercir el seu dret a vot i entre tots triar les persones que, al capdavant del Col·legi, representaran el col·lectiu professional durant els pròxims quatre anys. La votació serà electrònica i es podrà fer tant de forma remota com presencialment als terminals electrònics que s’habilitaran a les diferents seus col·legials.

Vols conèixer amb detall qui són els candidats i quins són els seus programes? Troba més informació aquí.

Vols recordar quin serà el sistema de votació i com obtenir les teves credencials de vot? Consulta tota la informació aquí.

Recupera el debat entre els caps de llista de les tres candidatures a la Junta de Govern de la institució: 

2/05/2018
Tornar