Manel Casadevall

Mor Manel Casadevall, secretari de la Junta de la Demarcació de Barcelona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Ens ha deixat de forma prematura en Manel Casadevall i Pla, arquitecte, perit, company que durant més de 20 anys ha estat vinculat de manera estreta al Col·legi, i en especial a la Demarcació de Barcelona, de la qual en fou el president entre els anys 2014 i 2018.

Actualment era secretari de la Junta Directiva de la Demarcació de Barcelona, així com membre de la Junta de l’Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials. Forenses i Mediadors (AAEPFMC), on ha aportat sempre la capacitat de conciliar i trobar consens.

Com a arquitecte, en Manel compaginava el treball al seu despatx amb una voluntat de servei i dedicació generosa i sentida a la professió d’arquitecte, que va poder canalitzar amb la seva col·laboració al COAC.

La seva entrega vers l'exercici professional buscava estar al costat de companys. Va ser Síndic del Col·legiat el 2004 -quan es va crear la figura a la Demarcació de Barcelona-, també va fer seguiment a la Comissió de Deontologia, vetllant per al bon exercici de la professió. 

Sempre amb vocació d'apropar el COAC als col·legiats, durant els anys que va exercir com a president de la Demarcació va iniciar el desplegament territorial dels arquitectes a cada un dels districtes de la ciutat de Barcelona.

La seva experiència, treball meticulós i compromís amb la Demarcació ha acompanyat l'equip de la Junta de la Demarcació de Barcelona, que el recorda per la "seva dedicació, cordialitat i rigor en el treball".

Era una persona honesta, de profunds valors cristians, “sempre a punt per ajudar”, com recorden els seus companys de l’Agrupació.

Apreciat per companys i el personal de la institució, pels quals sempre es preocupava de forma amable i sincera.

En Manel ha marxat avui 18 d’abril, a l'edat de 65 anys, fent el que més li agradava, navegar. Descansa en pau, Manel, t’emportes amb tu el nostre agraïment i estima.

Una flor en record de Manel Casadevall
Totes les persones que ho desitgin, poden compartir una Flor de la Memòria i enviar un missatge on line en record de Manel Casadevall.

Podeu fer-ho a través d'aquest enllaç
18/04/2021
Tornar