Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Conferencia renaturalització d'espais educatius pel clima

Conferència: "Renaturalització d'espais educatius, patis escolars pel clima"

Imatge: 
© COAC Lleida

La Demarcació de Lleida del COAC organitza, conjuntament amb diverses entitats, la formació virtual "Renaturalització d'espais educatius. Patis escolars pel clima".

Aquesta formació es realitzarà el dijous, 28 de gener de 2021 de 17:30 a 19:00h i anirà a càrrec d'El Globus Vermell, col·lectiu d’arquitectes amb l’objectiu d’empoderar a les persones en la creació d’entorns construïts més sans i sostenibles.

La transformació física, pedagògica i metodològica que les escoles estan vivint és fruit del nostre temps, d’un moment històric que comporta, en les comunitats humanes que habitem el planeta, uns profunds canvis culturals que exigeixen una adaptació més flexible, sostenible i conscient en els espais, els temps i els valors.

El canvi dels centres educatius no és lineal, ni la resposta unidireccional; comporta l’adequació física dels espais, però també una nova mirada integral, renaturalitzadora i embellidora sobre aquests.

Des d’aquesta perspectiva es presenten 2 exemples de transformació d’espais educatius que serveixin d’inspiració i recolzament a aquests processos: Arquiescola i Patis x Clima.

Alhora, en el marc d'aquest acte es presentarà el projecte: "Espais que eduquen, patis per a tothom" que ve impulsat pel treball col·lectiu de l'Associació Llavors de Vincle, la demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, el Departament d'Educació, l'Ajuntament de Lleida i l’equip Gestions Creatives de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (UdL), amb la finalitat de promoure projectes participatius de redisseny dels patis escolars amb intencionalitat educativa.

Més informació

Formulari d'inscripció a la sessió

Agraïm a la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l'Ajuntament de Lleida el seu suport.

Versió per a imprimirPDF version