Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Arquitectours: Sarrià-Sant Gervasi

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
En el marc de la Setmana d'Arquitectura, i dins del programa "10 dies/10 districtes amb la renovació urbana", el 16 de maig es farà el següent itinerari:

SARRIÀ-SANT GERVASI. De les vil·les d’estiueig a l’arquitectura contemporània 
Sarrià i Sant Gervasi, fins a principis del segle XX eren, majoritàriament, zones d’estiueig de la burgesia barcelonina, amb vil·les envoltades de jardins. En els últims temps algunes d’aquestes cases s’han obert a la ciutadania i s’han convertit en nous equipaments i espais públics. Aquesta àrea també ha sigut, al llarg del segle XX, un important escenari per a l’Arquitectura Moderna i es conserven edificis que són referents dins de la història de l’arquitectura. Durant l’itinerari per Sant Gervasi descobrirem nous equipaments, com la biblioteca Joan Maragall i el Centre Cívic Vil·la Urània i interessants exemples d’Arquitectura Moderna. Dimecres 16 de maig a les 18 h.

S'han tancat les inscripcions perquè l'aforament està complet.
El dia de l'itinerari se't pot demanar que t'identifiquis amb algun tipus de document.

Arquitectours. 10 dies/10 districtes amb la renovació urbana
L’evolució urbanística dels districtes de Barcelona és ben diversa. Molts dels seus noms provenen d’antics municipis que, fa més d’un segle, s’annexionaren a Barcelona esdevenint barris de la ciutat. Al llarg del temps, diferents processos de renovació urbana, com el Pla Cerdà, els polígons d’habitatges dels anys 60 o la Vila Olímpica, han configurat la ciutat actual. Els plans de futur pretenen seguir millorant la qualitat de vida a la ciutat, com ara el programa de Superilles. Aquests 10 itineraris donen a conèixer aquestes i altres intervencions de renovació urbana de la ciutat i posen en valor el patrimoni construït.

Itinerari concebut i realitzat per El globus vermell i Barcelona Architecture Walks.

Amb el patrocini de:

       
Versió per a imprimirPDF version