Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència de Jorge Vidal

Imatge: 
Seu de Procuradores. Projecte de Jorge Vidal. Premi AJAC XI 2018 reforma interior.
El dijous 17 de gener de 2019, coincidint amb la inauguració de l'Exposició dels Premis AJAC XI a Tarragona, l'Arquitecte Jorge Vidal, que ha estat guardonat en aquest certamen ens parlarà dels seus projectes més recents.

Descarrega el Targetó.

Jorge Vidal és un arquitecte graduat per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona el 2005. El 2004 va estudiar a l’Acadèmia d’Arquitectura de Mendrisio a l’atelier de Peter Zumthor i de Valerio Olgiati. El 2003 va estudiar a Grècia amb Ellia Zenghelis gràcies a una beca atorgada per la fundació Mies Van der Rohe. En cursar el Màster de Projectes està actualment preparant el seu doctorat a l’ETSAB.

Des de 2008 fins avui ha estat professor al taller de Projectes de l’ETSAB. Al seu torn, va ser director de la sèrie de conferències conegudes com Fòrums ESARQ a la Universitat Internacional de Catalunya des del 2010 fins al 2016. Ha estat convidat en diverses conferències en diferents escoles d’arquitectura d’Espanya. Paral·lelament, escriu de manera regular articles sobre arquitectura.

El seu estudi d’arquitectura es centra en la construcció de narracions en l’espai que ens envolta, per millorar la vida de les persones i la qualitat dels llocs. Aquestes són històries sobre llocs, cultures i tècniques.
Sensualitat, respecte pel lloc, disseny pragmàtic, optimització de recursos, formes obertes i permeabilitat: són valors que es desenvolupen en els projectes a través d’un treball realitzat des de la realitat, la poètica de les coses, la recerca de potencials, sistemes i nous llenguatges.
Versió per a imprimirPDF version