Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
AJAC Tarragona

Exposició dels Premis AJAC XI a Tarragona

Imatge: 
© Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC)
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acollirà, del 5 de desembre al 5 de febrer, l’exposició dels Premis AJAC XI, que reuneix els projectes presentats en la darrera edició dels Premis. En aquesta ocasió, el disseny i producció de la mostra ha anat a càrrec de LO-GO! de l'estudi08014, guanyadors del concurs.

La inauguració de l'exposició es farà el dijous 17 de gener a les 19.30h  i comptarà amb la conferència de l'arquitecte Jorge Vidal que ha estat guardonat en aquest certamen per l'obra de la Seu de Procuradors. Descarrega el targetó.

Premis AJAC
Aquests Premis se celebren biennalment, alternant la convocatòria d’aquests amb un any sencer en què l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades “Inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’exposar la seva feina davant del públic assistent, amb la finalitat de generar un debat molt proper entre el conferenciant i els oients.

Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya van néixer l’any 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i, alhora, amb la finalitat de proporcionar a aquests professionals emergents una bona difusió del seu treball. Després de 22 anys, l’associació ha complert la seva tasca d’ajudar els joves a avançar en la seva carrera professional i consolidar com a professionals de referència aquells que tot just s’inicien en el món de l’arquitectura.
Versió per a imprimirPDF version