Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Portada Urbanismos Afectivos: Madrid, México y Montevideo

"Urbanismos Afectivos: Madrid, México y Montevideo". Conferència a càrrec de Mauro Gilfournier

Imatge: 
Fotografia cedida per Mauro Gilfournier
Et convidem a una nova conferència oferta per l'àrea de Cultura de l COAC Tarragona.

En aquesta ocasió el Dr. Arquitecte Mauro Gilfournier ens parla de les seves últimes intervencions, una mirada també a la seva trajectòria professional col·laborativa amb actuacions en l'àmbit arquitectònic i urbà.

La conferència és gratuïta i s'oferirà en format telemàtic el dijous 17 de desembre de 2020, a les 19.30 h, mitjançant la plataforma Microsoft Teams.

Si estàs interessat a assistir-hi, cal que facis la inscripció prèvia en aquest enllaç.
INSCRIPCIONS

L'enllaç de connexió per seguir la sessió en directe es penjarà en aquesta web unes hores abans d'iniciar l'acte.

ENLLAÇ GRAVACIÓ CONFERENCIA CANAL YOUTUBE COAC

Doctor arquitecte, investigador i professor. Després de 15 anys de carrera professional funda Arquitectures Afectives, una comunitat on fem arquitectura amb plaer. El desenvolupament del seu treball s'emmarca en un entorn múltiple, interescalar i colocalizado allà on els projectes emergeixen i on el coneixement es comparteix d'una manera oberta.

Anteriorment cofundador de reeixits projectes i oficines com estudiofam (2003) viver d'iniciatives ciutadanes (2008) estudiosic (2009). Des 2017 colidera el projecte europeu Mars de Madrid al programa Urban Innovative Actions de la UE (2017-2019) També coprodueix la plataforma digital d'innovació ciutadana civics.cc premiada per la fundació EULAC com a millor iniciativa ciutadana Iberoamericana (2018). És Fellow Residence a Art OMI, New York (2019) Els seus projectes han estat premiats en llocs com el Detail Prize, Bauwelt Price, finalista AR Arwards for emerging architecture, premi FAD, Mies Van der Rohe, entre d'altres.

Els seus treballs són exposats, i publicats en llocs com el Benenson Center and Newmark Gallery a Nova York (2019), el pavelló espanyol de la biennal d'arquitectura de Venècia (2018), la Triennal d'Arquitectura d'Oslo, (2016), la Householding fair a Bauhaus Dessau, (2015), la Triennal d'Arquitectura de Lisboa, (2013) o la II Biennal de l'Espai Públic de Roma, (2013),

És ponent en nombroses universitats i fòrums a Espanya, Llatinoamèrica i USA. El seu treball està constantment actualitzat i publicat en revistes internacionals a Àsia, Amèrica i Europa com A + U, Arquitectura Viva o Domus i escriu en llibres com Critical Care, architecture and urbanism for a broken planet (MIT Press, 2019).


logo del coac

 

Versió per a imprimirPDF version