Conferència: VAUMM ///ONLINE///

Imatge: 
© VAUMM - Basque Culinary Center, Fotografia de Fernando Guerra

Malgrat el confinament, l'àrea de Cultura del COAC Tarragona no s'atura!

Et convidem el dijous 28 de maig de 2020, a la conferència ONLINE a càrrec de l'estudi  d'arquitectura donostiarra VAUMM que, des del País Basc, treballa amb una metodologia basada en la investigació, on incorporen especialistes de diferents disciplines, proposant solucions contemporànies per àmbits locals.

L'arquitecte Íñigo García Odiaga serà qui presenti l'activitat de l'estudi, les seves reflexions i els seus projectes, en una xerrada que es durà a terme a les 19.30h per streaming.
 


VAUMM architects
, està format pels arquitectes Iñigo García Odiaga, Javier Ubillos Pernaut, Jon Muniategiandikoetxea Markiegi, Marta Alvarez Pastor i Tomás Valenciano Tamayo en què operen des de l'any 2002, sota una estratègia de sumar. Sumar objectius, il·lusions, esforços i experiències. L'estudi ha treballat des de la seva formalització en múltiples escales des d'angles molt diversos, des de projectes d'ordenació del territori amb una visió cultural o teòrica, fins col·laboracions amb artistes com suport tècnic a la materialització constructiva de la intervenció, passant per variades obres d'edificació, noves o de rehabilitació.

Destaquen entre la seva obra el BASQUE CULINARY CENTER Facultat de Ciències Gastronòmica i Centre de Recerca Alimentària, finalitzat el 2011 a Donostia- Sant Sebastià. Seleccionada als MIES EUROPEAN AWARDS el 2013 i FINALISTA dels PREMIS COAVN 2013.

El Frontó, plaça i ajuntament en Araitz, Navarra. Obra premiada entre els 6 Finalistes dels premis Arquia / pròxima 2010 (arquitectes joves d'Espanya).


logo del coac

Versió per a imprimirPDF version