Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona, a Olot

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La inauguració de l'exposició tindrà lloc el dijous 15 d'octubre de 2015, a les 20 h. Comptarem amb la presència del Sr. Josep Gelis i Guix, regidor de Serveis Urbans, espai públic i infaestructures; del Sr. Jordi Alcalde i Gurt, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Olot; i de la delegada de la Garrotxa-Ripollès, Sra. Neus Roca i Cambras.

L'exposició recull els 16 projectes que han quedat seleccionats a la 18a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona entre els quals trobem les obres premiades de l'Hospital d'Olot i comarcal de la Garrotxa, i la reforma (casa a begudà) en la categoria d'arquitectura. Pel què fa als treballs d'efímera, cal destacar l'obra premiada realitzada per l'Escola d'Art d'Olot.

L’espai expositiu s’organitza en una sèrie de plans generats amb cortines industrials de lames de PVC transparent. Les escenes es poden travessar i la superposició de les imatges varia en cada un dels emplaçaments de l’exposició. Les imatges de les obres es superposen ingràvides, es transparenten i creen un joc de reflexos, on es pot passejar, travessar, mirar i tocar. El muntatge és un petit teatre dinàmic: pren profunditat i varia amb cada passa que donem i cada actor que intervé, però sobretot en cada punt de vista personal.

Exposició comissariada per Pau Sarquella i Carmen Torres.

Patrocinadors principals: Diputació de Girona, Technal i Griesser
Patrocinadors: Ascensors Serra, Arcadi Pla SA, Extruflex, el Punt Avui, La Pèrgola, iGuzzini, el Diari de Girona i Vipram
Col·laboradors: Hotel Ciutat de Girona, LB Leopold Bautista SL Bulthaup Girona, Caves Llopart, Decora Concept Store i La Selva.
Versió per a imprimirPDF version