Exposició de Lo Siento al cicle "La Cova. Sobre la Tècnica"

Imatge: 
© Lo Siento
EXPOSICIÓ PRORROGADA FINS EL 28 DE FEBRER!
L'equip de dissenyadors gràfics Lo Siento, format per Borja Martínez i Gerard Miró, participa en el cicle expositiu "La Cova. Sobre la Tècnica", amb l'exposició "Disseny a foc lent", on reflexionen sobre la seva particular visió de la tècnica. La mostra es podrà visitar a la seu de la Demarcació de Girona del 4 de desembre al 14 de febrer de 2016.

El disseny gràfic és, tradicionalment, una eina de comunicació visual. Estem acostumats a percebre la informació gràfica mitjançant el sentit de la vista. Una tornada a les tècniques i processos artesanals, anteriors a l'era digital, l’ús de la tercera dimensió i una aproximació física a les solucions gràfiques, ens han permès percebre el disseny gràfic mitjançant altres sentits, redefinint la relació entre el disseny gràfic i el material. Gràfica que es pot veure, tocar, beure o menjar.

El cicle expositiu “La Cova. Sobre la Tècnica”, que duu a terme el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona des d'octubre de 2014, té per objectiu donar a conèixer diferents maneres d’imaginar, projectar, composar, muntar, mesclar, construir, materialitzar i post-produir una obra.

Segueix-nos a twiter amb la paraula clau #ciclelacova o #sobrelatecnica

Amb la col·laboració de Moritz i Epson.


LO SIENTO
Borja Martínez és dissenyador gràfic per London College of Comunication. Fundador en solitari de Lo Siento el 2005, forma part de l’assemblea del FAD i actualment imparteix classes a l’escola IDEP.

Gerard Miró és dissenyador gràfic per l’Escola d’Art i Disseny EINA a Barcelona i actualment imparteix classes a l’escola IDEP i participa en el màster de branding i packaging de l’escola BAU. Els dos formen part de l’estudi Lo Siento, especialitzat en identitat corporativa i packaging, i caracteritzat per una aproximació física i artesana a solucions gràfiques. Desenvolupa projectes gràfics i de direcció d’art per a clients tan diversos com El Bulli (restauració), Roca (sanitaris), Easyled (il·luminació), Pinkertones (música electrònica), Sandro Desii (packaging alimentari), Triticum (packaging alimentari), DHUB (Museu del disseny), IAAC (Institut d’arquitectura avançada de Catalunya), Oprah magazine (comunicació), OFF Fest (Festival de disseny), Grup NOMO (restauració), La Caixa (Exposició) o Audi (automoció).

L’estudi ha estat guardonat amb diversos premis Laus i Gran Laus des de l’any 2010, en categories de packaging, lettering, identitat i nameing. Actualment l’estudi integra un equip de 6 professionals i participa en diversos festivals arreu del món (Espanya, EEUU, Anglaterra, Itàlia, Mèxic, Brasil…), impartint workshops i conferències.
 
Versió per a imprimirPDF version