Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Mollet

Exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès, a Mollet

Imatge: 
© Centre Cívic de Can Borrell

L’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès itinera pels principals municipis de la comarca. La seva primera aturada va ser a l’edifici de l’ESCAC de Terrassa i, seguidament, va itinerar a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, l’espai de l’OAC de l’Ajuntament de Sant Cugat, el Casal de Cultura de Matadepera i la Biblioteca Roca Umbert de Granollers. Ara l'exposició arriba al Centre Cívic de Can Borrell, a Mollet, on es podrà visitar fins al 18 de maig.

Aquesta exposició recull de manera lúdica i flexible les diferents obres presentades a la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès, reproduïdes en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant el visitant a la interacció per anar descobrint el material exposat. 

El programa Mostres d'Arquitectura del COAC busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici, a fi i efecte de donar visibilitat a totes les activitats que els arquitectes desenvolupen en el seu àmbit professional i social.  

Salve Studio, @somsalvestudio, equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, són els creadors d’aquesta exposició, formada per diferents panells expositius que conviden el visitant a la interacció. La producció d’aquesta, a més, va tenir lloc a la fusteria Estudi Ferran Sendra, @estudiferransendra, un espai liderat per l’arquitecta Ariadna Sendra, que aposta per la innovació empresarial de la indústria. 

La itinerància de l'exposició compta amb la col·laboració de: 

Versió per a imprimirPDF version