Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 Casa Burés

Diàlegs tècnics: La restauració de la Casa Burés

Imatge: 
© Amadalvarez (wikipedia)

El dia 20 de juny a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”. Aquesta sessió portarà per títol "La restauració de la Casa Burés". 

Torneu a veure la jornada en vídeo:

S'explicarà el projecte de restauració d’aquest edifici de l’eixample barceloní projectat per Francesc Berenguer i Mestres, durant els primers anys del segle vint. L’edifici ha esta sotmès a una rehabilitació integral dirigida per l’arquitecte Joan Trias de Bes. La xerrada posarà en valor la importància de la contribució de tots els agents implicats (arquitectes, tècnic de l’ajuntament, restauradors...) en el procés del Projecte i de l’obra.

L'acte comptarà amb la presència de Jordi Rogent, arquitecte; Diana Vovelle, arquitecta i cap de Llicències de l'Ajuntament de Barcelona; Núria Matoses, arquitecta; Silvia Farriol, arquitecta i membre de la Comissió de l’Eixample; Jordi Bonet, de Vitralls Bonet; Marta Pascual, arquitecta de TDB Arquitectura, i Juan Trias de Bes, arquitecte fundador de TDB Arquitectura.

La jornada forma part del cicle de conferències i debats organitzat per l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) per vuité any consecutiu, que gira al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

Versió per a imprimirPDF version