Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Lliurament de Premis del 5è Concurs Fotogràfic COAC-CC

Imatge: 
© Miquel Planells

El proper dilluns 5 d’octubre a les 19 h, coincidint amb el Dia Mundial de l’Arquitectura, Alba Camps, delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, assistirà al lliurament dels premis del 5è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC. També ens acompanyaran Miquel Sitjà, President de la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC; Claudina Relat, regidora del Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa; i Ignasi Janer, tècnic assessor de l'àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vic. L'acte tindrà lloc a la seu de Vic de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes.

Enguany, el jurat ha estat format per Ferran Blancafort, arquitecte i fotògraf; Marc Ballús, arquitecte i fotògraf; i Manel Esclusa, fotògraf.

Aquesta edició ha estat possible gràcies a la col·laboració del Centre Històric de l'Ajuntament de Manresa i l'Ajuntament de Vic.

En el decurs de l’acte s’inaugurarà l’exposició de les obres seleccionades en aquesta edició.

El format d’aquest lliurament serà prèvia invitació i amb aforament limitat.

L’exposició es podrà veure de dilluns a dijous de 9 a 13h, i de de 15 a 16h; divendres de 9 a 14h; i dissabtes de 10 a 13h. Perquè la visita sigui segura i agradable, agrairem que segueixin les indicacions del personal i tinguin en compte totes les mesures de prevenció de la Covid-19. 

Durant el mes de novembre es podrà visitar a la seu de Manresa del COAC.

Aquesta ha estat la cinquena edició del concurs fotogràfic i la primera a través d’Instagram. La finalitat del concurs és fomentar la visió de l’arquitectura, a través de la càmera i impulsar el reconeixement de l’arquitectura dins l’entorn dels nostres pobles i ciutats. Sota el lema “L’OMBRA EN L’ARQUITECTURA” enguany s’han presentat 185 obres.

Versió per a imprimirPDF version