Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pedalada: "El Canal de la Infanta"

Imatge: 
© Arxiu Històric del COAC
L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) organitza una nova pedalada per al dissabte 18 de gener.

El mes de maig de 2019 es varen complir els 200 anys de vida del Canal de la Infanta, però gairebé no van tenir cap mena de ressó. Per contra, el Canal té molts més vestigis visibles a primera vista, que el Rec Comtal. I a més les seves possibilitats de transformació urbana també son molt importants.

Alguns dels llocs i noms dels carrers per on passarem, ja denoten la permanència del Canal: A Molins: Casa de les Comportes del Canal, Carrer del Canal de la Infanta. A Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí: Passeig del Canal. A Cornellà de Llobregat: Parc del Canal. A l’Hospitalet de Llobregat: Parc de la Remunta, Plaça del Repartidor. A Barcelona, malgrat gairebé hagin desaparegut els seus vestigis, pasarem per la Bordeta i la Marina per finalitzar la ruta a Can Tunis. No caldrà entrar al Port Autònom de Barcelona, perquè la desembocadura del Canal estava al peu de la muntanya de Montjuïc.

Aquesta vegada tindrem el privilegi de comptar, com a relators de la jornada, amb Eva Jiménez, Xavier Llobet i Ferran Sagarra, arquitectes i autors del treball: “Estudi previ per a la recuperació del Canal de la Infanta i el Rec Vell”.

El punt de trobada serà a les 10:00 h a la Plaça de l'Estació de Molins de Rei (Renfe R1 i R4) i acabarem cap a les 14:30 h a Can Tunis, amb el tradicional dinar-col·loqui en un restaurant del Barri de La Marina (a determinar).

Els participants hauran de portar la seva pròpia bicicleta, no hi ha la possibilitat de llogar-ne una.

Es requereix inscripció prèvia.

La visita és gratuïta per als membres de l'AAUC. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.

INSCRIPCIONS TANCADES.
Versió per a imprimirPDF version