Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nova pedalada: "Front Marítim II. De Castelldefels a El Prat de Llobregat"

Imatge: 
© Wikimedia Commons
L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del cinquè cicle de Pedalades, una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 9 de març.
Després d'haver fet, fa uns anys, una pedalada pel Front Marítim Nord de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, des de Montgat fins a Montjuïc, ara li toca al Front Marítim Sud. Comprovarem la impossibilitat que suposa fer-lo tot en bicicleta. Només es pot fer sencer caminant per la sorra de la platja arran de mar. En canvi, passarem per part dels terrenys del Pare Agrícola i per un carril bici que porta des de l'aeroport fins al nucli urbà del Prat de Llobregat. La pedalada serà, per tant, un bon exemple del mosaic urbà amb què ens trobem en aquesta plana deltaica.
La longitud total de l'itinerari és d'uns 20 quilòmetres. Des del nucli urbà de Castelldefels fins a la platja - Front marítim de Castelldefels i Gavà - Pare Agrícola del Delta del Llobregat - Aeroport de Barcelona El Prat - Nucli urbà de El Prat de Llobregat
El lloc de trobada serà a les 10:00 h a l'Estació de Castelldefels-Platja i acabarem al voltant de les 14:00 h amb el tradicional dinar col·loqui al Restaurant Cèntric.

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d'elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. 

INSCRIPCIONS TANCADES

Veure programa

La visita és gratuita per als membres de l'AAUC i de la SCOT. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: preu a concretar.
 
Organitza:
aauc        scot
Versió per a imprimirPDF version