Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pedalada: "L'Escala Metropolitana de la Bici"

Imatge: 
© Wikipedia
L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) organitza, conjuntament amb la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT), una pedalada per al proper dissabte 15 de febrer.

El trajecte serà des de Sant Cugat del Vallès fins a Sant Adrià de Besòs. Durant la bicicletada, podrem analitzar la intermodalitat i l'accés a la infraestructura ciclista entre aquests dos punts, així com la desvinculació entre els eixos fluvials de la Rivera de Sant Cugat, Ripoll i Besòs, les trames urbanes i les infraestructures. L'arquitecte Jordi Calbetó farà una breu presentació de la urbanització de la carretera entre Sant Cugat i Cerdanyola.

De la mà de Pere Solà, visitarem el Parc de l'Alba al Centre Direccional Cerdanyola del Vallès, un clar exemple de projecte urbanístic d'una escala que supera els seus límits físics. La visita seguirà fins a les Tres Xemeneies on tindrem l'oportunitat de visitar l'interior del recinte industrial acompanyats per Carme Ribas, gerent del Consorci del Besòs i, on parlarem també sobre el Pla Director Urbanístic.

La pedalada finalitzarà amb un dinar-coloqui al Campus UPC Diagonal-Besos, un espai d'interacció de la comunitat universitària, veïnal i empresarial, on estudiants de l'Escola d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) presentaran el prototip d'habitatge sostenible 'TO', premiat amb dos tercers premis al concurs Solar Decathlon Europe 2019. Actualment, es troba exposat al campus perquè es pugui utilitzar com a instal·lació pública oberta al barri.

La longitud total de l'itinerari és d'uns 20 km tot de baixada. Dificultat fàcil.

Preu: 5 € (inclou el dinar).

Més informació i inscripció.

Organitza:
  
Versió per a imprimirPDF version