Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentem el programa educatiu ArquiEscola

El dijous 15 de novembre a les 18.30 h presentem al COAC les bases d'ArquiEscola, el programa educatiu adreçat a centres educatius de primària i secundària que s'està duent a terme sota el comissariat de Globus Vermell.

A través d'aquest programa, el COAC posarà a disposició dels docents un seguit de recursos perquè es pugui treballar l'arquitectura de manera transversal des del centre formatiu: una eina flexible i adaptable que estructuri la mirada cap a l'entorn habitat.

El programa, que compta amb el recolzament del Consorci d'Educació de Barcelona i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, es basa en tres eixos —cos, hàbitat i territori— que es treballaran transversalment amb conceptes com la perspectiva de gènere, la diversitat funcional i cultural, la sostenibilitat i la identitat.

"Arquitectura a les aules" durant la Setmana d'Arquitectura 2019
Per tercer any consecutiu, el Col·legi d'Arquitectes durà a terme, conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Setmana d'Arquitectura, que se celebrarà del 9 al 19 de maig.

Durant aquells dies està previst portar l'arquitectura als centres educatius amb tallers i xerrades conduïts per arquitectes. Els alumnes podran observar, pensar i fer seguint el fil de l'arquitectura del nostre entorn més immediat.

Si ets arquitecte o estudiant d'arquitectura i estàs interessat en participar-hi duent a terme un d'aquests tallers o xerrades, podràs presentar la teva proposta fins al 15 de gener. El dijous dia 15, durant la presentació del Programa, donarem més detalls.

Pel que fa a les escoles o instituts interessats en què es dugui a terme l'activitat al seu centre educatiu, cal que formalitzin la sol·licitud prèvia. Podeu consultar el document informatiu amb la proposta per a les escoles.


Versió per a imprimirPDF version