Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Gospelians de Girona

Cicle "Concerts al pati: Gospelians de Girona"

Imatge: 
© Gospelians Girona
“La música i l’arquitectura són dues disciplines que estan relacionades entre si, donant origen a espais, estructures, geometries, harmonia, textures o colors. Al llarg de la història aquesta relació ha anat evolucionant, barrejant-se una amb l’altre fins a arribar al punt que una obra musical pot ser l’inici de la inspiració arquitectònica o, un espai, la inspiració de la música...” comenta l'arquitecte italià Renzo Piano.
 
El Grup Obert d'Arquitectura i Música del COAC i la Demarcació de Girona del COAC us conviden a gaudir d'uns tastets musicals amb l’objectiu de generar un espai interdisciplinari en què l'arquitectura s'enriqueixi de la música i viceversa. Tenint en compte que les condicions sanitàries no han fet possible la darrera Trobada col·legial de la Demarcació de Girona, esperem que aquests concerts de petit format siguin, si més no, una ocasió per compartir una bona estona en un lloc adaptat especialment per l’ocasió.
 

El segon concert serà el divendres 5 de novembre, a les 19.30 hores, al pati de l’edifici de la Pia Almoina, seu de la Demarcació de Girona, i anirà a càrrec de Gospelians, una de les corals més actives i estables dins la ciutat de Girona, tant per la seva presència als escenaris musicals ja esmentats, com per la funció sociocomunitària que exerceix a la ciutat, aplegant persones de perfils molt diferents i procedències diverses de les comarques gironines; totes elles compartint i desenvolupant activitats socioculturals d’un gran valor artístic i comunitari. Així doncs, Gospelians de Girona, vetlla per seguir creixent i desenvolupant el seu projecte artístic i sociocultural arrelat a la ciutat de Girona amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania experiències musicals de qualitat i seguir impulsant l’art com a eina d’empoderament, inclusió i cohesió social.

 INSCRIPCIONS OBERTES
Només per col·legiats i col·legiades al COAC. Omple el formulari. 

SEGÜENTS CONCERTS
12 de novembre > Quartet Jujol.  Inscriu-t'hi
Versió per a imprimirPDF version