Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Denise Scott Brown. Traveling with Denise

Cicle 'Learning from Denise. Aprenentatges creuats Denise Scott Brown / Iñaki Ábalos'

Imatge: 
© Denise Scott Brown

El dimecres 29 de desembre, a les 20 h, s’ha programat la quarta i última sessió del cicle “Learning from Denise” sota el títol “Aprenentatges creuats Denise Scott Brown / Iñaki Ábalos”, que es podrà veure a través del Youtube de la Demarcació de Girona del COAC. En aquesta ocasió, Maria Pia Fontana realitza una entrevista visual al doctor arquitecte Iñaki Ábalos. Una conversa de reflexió al voltant de la figura de Denise i dels temes que Ábalos comparteix amb ella en la seva aproximació a l’arquitectura tant des del punt de vista pràctic com teòric. 

Iñaki Ábalos és Doctor Arquitecte, Catedràtic de Projectes a l'ETSA Madrid (des del 2002) i Visiting Critic a GSD Harvard University (des del 2016). Ha estat Kenzo Tange Professor (2009), Design Critic (2010-2012) i Chair del Departament d'Arquitectura de GSD Harvard University (2012-2016). Així mateix, és Master of Science al CAUP de Tongji University, Xangai (2015) i RIBA Fellowship (2009).

És codirector de l'estudi d'arquitectura Abalos+Sentkiewicz AS+. La seva activitat i obra han estat internacionalment reconegudes en 15 exposicions individuals, múltiples exposicions col·lectives, 18 premis a obra construïda i 45 a la tasca conjunta de recerca i disseny amb Renata Sentkiewicz. El seu treball ha estat recollit a les monografies “Ensayos sobre termodinámica, arquitectura y belleza” (Actar, 2015) i més recentment a “Nuevo Primitivismo” (Arquine, 2021). 

Coordina: Maria Pia Fontana i Josep Maria Torra.

Modera: Maria Pia Fontana

Versió per a imprimirPDF version