Imatge de Can Sau

Cicle "Les obres i els seus autors". Episodi 2: Can Sau

Imatge: 
© José Hevia
El divendres 14 de maig, a les 20 hores, tindrà lloc el segon episodi del cicle "Les obres i els seus autors" que dona a conèixer els projectes premiats dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. En aquesta ocasió, l'episodi estarà dedicat a Can Sau, d’unparelld'arquitectes [Eduard Callís i Guillem Moliner] i Quim Domene, obra premiada en la categoria Paisatges.


La situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 ha obligat la Demarcació de Girona del COAC a variar el format tradicional de conferència i visita a l’obra per presentar els projectes premiats. Aquest any es portarà a terme mitjançant sis episodis que es podran visualitzar a través del canal de YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.
 
‘Les obres i els seus autors’ s’emetrà tots els divendres, del 7 de maig al 18 de juny, a les 20 hores, i presentarà les obres premiades de les quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

Pròxima emissió
21 de maig - 20 hores

Recordeu que podeu trobar tota la informació dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020 al web www.premisarquitecturagirona.cat, on també hi ha un espai dedicat a les obres que configuren aquests premis des de l’any 1997.

Els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung, com a patrocinador principal; Brancós Ceramics, Compac, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Palahí, Plantalech, Tendències Girona i Vidresif, com a col·laboradors.

Versió per a imprimirPDF version