Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle MARQ 2022/2023. Conferència 'Projectar llocs a través del temps', a càrrec de Daria de Seta

Imatge: 
© Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona
El dijous 29 de setembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la segona sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Projectar llocs a través del temps’, a càrrec de l’arquitecta Daria de Seta.

 
Daria de Seta
Arquitecta i Doctora en arquitectura pel Politécnico di Milano, Daria de Seta sempre ha exercit paral·lelament la pràctica del projecte amb una intensa activitat teòric-crítica. La seva tasca com a comissària d’exposicions d’arquitectura i fotografia, la seva col·laboració amb diverses revistes d'art i arquitectura, i sobretot l’activitat acadèmica, nodreixen i integren la recerca pràctica de la professió.

 Després d’haver sigut professora de projectes a Ginebra (HEAD-HEPIA), des de 2009 fins a 2014, actualment és professora de projectes i Cap d’àrea de “Disseny d’espais” a Elisava (Barcelona). També participa, regularment, en diverses universitats europees com a professora convidada.

Sòcia fundadora de l’estudi d’arquitectura Garcés-de-Seta-Bonet des del 2011, ha impulsat l’obertura internacional de la firma: projectes com el Palau de Justícia d'Estrasburg (Premi Gest d’Or 2018, finalista Premi Équerre d’argent 2017), la Casa Talbot Wallys, el conjunt d'Habitatges a Tours, la Cité Administrative de Briançon (França), l'Estació Marítima i les Escenografies pel Teatre Grec de Siracusa, el Nou litoral de la ciutat de Portici (Italià) i la seu de l’Ajuntament amb Archeolab a l'antic Site du Prieuré (Suiza) son un testimoni de la intensa activitat a l'estranger dels darrers anys i se sumen a altres projectes més propers com, per exemple, l’extensió del Museu Picasso, el Taller per al pintor Arranz Bravo, les Tres Estacions del Metro de la Línia 9 de Barcelona (finalista RIBA International Prize 2018, XVI Premi Ceràmica 2018, Premi FAD Interiorisme 2016 i Premi FAD Opinió Interiorisme 2016,  Biennale di Venezia 2014).

Versió per a imprimirPDF version