Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
pont vermell

Cicle Mobilitat. El projecte de mobilitat a la Garrotxa.

Imatge: 
© Arxiu de l'Observatori del Paisatge

Amb l’objectiu d’afavorir i enriquir el debat del projecte de mobilitat a la Garrotxa, un dels temes més transcendentals a escala comarcal en l’actualitat, es planteja la primera jornada del Cicle Mobilitat que organitza la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya durant aquest any 2022. 

La jornada, programada pel divendres 4 de març, a les 19 hores, estarà centrada en “El projecte de mobilitat a la Garrotxa”. Conduïda per la periodista Clara Sánchez-Castro, començarà amb la conferència titulada “La percepció de la carretera: una odologia contemporània”, a càrrec del geògraf Narcís Sastre. La intervenció estarà centrada en la relació entre les infraestructures viàries i el paisatge, aportant referents i nocions bàsiques sobre disseny, imatge i percepció de les carreteres, també basant-se en la pluralitat d'usuaris que les utilitzen. 

Tot seguit, es farà una taula rodona amb representants d’associacions i entitats de la comarca, on es podran expressar les diferents opinions i punts de vista respecte a la mobilitat a la Garrotxa, la seva situació actual i quin futur s’hi albira.

Narcís Sastre
És llicenciat en Geografia i Màster en Medi Ambient per la Universitat de Girona (UdG). Postgrau en Projectes en l'Espai Públic per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), institució on cursa estudis de màster en arquitectura del paisatge. Professor associat a la UdG i a la UNED. Treballa en el seu despatx professional, NSF Geografia i Paisatge.

 

Versió per a imprimirPDF version