Imatge Barcelona

Cicle 'Per un Nou Vell: Viure entre jardins'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El dijous 17 de juny (18 hores) es desenvoluparà la darrera jornada del cicle de debats Per un Nou Vell sota el títol  Viure entre jardins, en la qual hi participarà Pepa Balsach, catedràtica de la UdG, historiadora de l’art i poetessa; Cristina Masferrer, dissenyadora gràfica i d'interiors; i les arquitectes Bet Capdeferro, Laia Escribà i Olga Muñoz.


Totes les sessions es podran seguir en directe a través del canal Youtube de la Demarcació de Girona del COAC, on posteriorment es podran recuperar. Aquestes seran enregistrades i editades per tal de formar part dels materials  del Procés participatiu de l'Ajuntament de Girona.

Per un Nou Vell
El passat 18 de maig, l’Ajuntament de Girona va iniciar el procés participatiu sobre l’ús dels espais del Barri Vell, que porta per nom “Per un nou Vell”, amb l’objectiu de definir conjuntament amb la ciutadania i els actors implicats, els usos dels espais lliures destinats a equipaments, segons el planejament, d’aquest sector de la ciutat. Dins el conjunt d’activitats, la Universitat de Girona, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’arquitecta Itziar González, responsable del procés participatiu de l’Ajuntament de Girona sobre els usos dels equipaments del barri vell, comissarien quatre debats amb l'objectiu d'enriquir i ampliar la qüestió, aportant al procés participatiu més contingut i coneixements que permetran aprofundir i implicar al màxim el nombre de visions i de veus diverses i complementàries.

SEGUIMENT DE L'ACTE
Presencialment
Per poder assistir presencialment a la jornada és necessari inscriure's. Places limitades.

Telemàticament
L'acte es pot seguir en línia a través del canal de YouTube de la Demarcació de Girona del COAC, on posteriorment, es podrà recuperar.

MESURES COVID-19
L’acte complirà totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

Versió per a imprimirPDF version