Conferència "Del vernacular al tecnològic", Albert Faus

Imatge: 
© Milena Villalba 2020
El dimecres 19 de maig a les 19.30 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Demarcació de Lleida la conferència "DEL VERNACULAR AL TECNOLÒGIC", a càrrec de l'arquitecte Albert Faus.

Albert Faus (Barcelona, 1972), és arquitecte per l'ETSAB-UPC i diplomat en enginyeria de l'edificació per l'EPSEB -UPC. Els últims deu anys ha dirigit múltiples projectes de construcció per a entitats de cooperació internacional a Burkina Faso. Des de l’estudi “albertfaus architecture” ha promogut també projectes de Recerca i Desenvolupament, sent guardonat en 2015 amb el Premi a la Innovació atorgat pel COAC.

Treballant sempre amb limitats recursos tècnics i financers, en els seus projectes ha tractat d'aprofitar al màxim la construcció amb materials locals, interpretant les tècniques tradicionals amb un llenguatge contemporani, i introduint millores utilitzant productes i metodologies modernes.

El projecte Reforma i ampliació de la Maternitat Guiba va obtenir el Premi FAD Internacional de l'Opinió en 2017. El seguiment dels treballs per a la Restauració d'uns arrebossats tradicionals a Tangassogo, projecte impulsat juntament amb el ceramista Toni Cumella i amb finançament del COAC, ha donat lloc a l'exposició PER DURAR, comissariada per l'arquitecte Carlos Quintáns i inaugurada en el Museu de Granollers a finals d'agost de 2019.
Cal confirmar assistència a junta.lle@coac.net o trucant al telèfon 973228921 (Dolors).
Versió per a imprimirPDF version