Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
'El elogio de la sombra', de Junichiro Tanizaki.

Club de Lectura: 'El elogio de la sombra', de Junichiro Tanizaki

Imatge: 
'El elogio de la sombra', de Junichiro Tanizaki.
L'Agrupació Sènior/a del COAC i La Capell organitzen, el dimecres 13 de setembre a les 18.30 hores, la primera sessió del Club de Lectura de la temporada.

Aquesta vegada la trobada girarà al voltant del llibre 'El elogio de la sombra', de Junichiro Tanizaki.

Nascut a Tòquio l'any 1886, Junichiro Tanizaki va cursar estudis de literatura a la universitat de la seva ciutat i, des de 1910, va publicar algunes de les seves peces teatrals, així com petits assajos. L'autor i la seva obra han jugat un paper principal en l'assumpció de l'encreuament de la cultura i l'art d'Orient i Occident. Un dels millors novel·listes del nostre temps escriu aquesta joia assagística sobre l'estètica de la foscor. De l'arquitectura a la vaixella, passant pels adorns, el menjar o els banys, els ulls de Tanizaki dirigeixen aquest viatge per la cultura nipona perquè aprenguem a mirar i a comprendre des d'una altra perspectiva.

Comptarem amb la participació de:

- Marta Cervelló, arquitecta. Actualment, a més de formar part de la Comissió Gestora de Sènior/a, l'Agrupació d'Arquitectes Sènior del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, és patrona de la Fundació d'Amics del Museu Nacional de Catalunya (MNAC). A banda, dedica temps a treballar còdols, passant de l’objecte abstracte a un de figurat. Ha estat sòcia de Josep Lluís Mateo i gerent de MAP Arquitectes fins a la seva jubilació. Va formar part de la redacció de Quaderns (1986-1991) i va ser vocal de Cultura del COAC.

- Joaquim Español, arquitecte. Obres escollides: Edificació: Seu de la Policia Municipal de Girona (1981). Un dels edificis més representatius del Postmodern a Catalunya. Espai públic: El Parc de les Ribes del Ter a Fontajau, Girona (1998). És conegut per la seva obra com a poeta. Premi Carles Riba (1994) i Premi Jocs Florals de Barcelona (1998). Ha escrit també assajos i novel·la. Més informació.


Organitza:

 
Versió per a imprimirPDF version