Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Escenaris Arquitectònics: la Casa Masó en 4 actes. 'Meterse en un jardín', a càrrec de Josep Llinàs

Imatge: 
© Josep Llinàs
En el marc de la commemoració dels deu anys de la Casa Masó de Girona, s’ha convidat a cinc arquitectes perquè donin la seva visió i la seva interpretació de la Casa Masó i l’obra de Rafael Masó.

La tercera sessió, que tindrà lloc a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC el dijous 5 de maig de 2022, a les 19 hores, anirà a càrrec de l'arquitecte Josep Llinàs, amb la conferència titulada "Meterse en un jardín".

Josep Llinàs agafa l’expressió que s’utilitza en el món del teatre quan un actor oblida el seu paper i improvisa un text, fet que obliga el seu interlocutor a improvisar, a la vegada que va entrant en un camí amb moltes corbes i accidents en el que no es veu el final.

Josep Llinàs Carmona
Titulat el 1969 a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB), entre el 1970 i el 1989 hi exercí la docència a la càtedra de Rafael Moneo. Entre 1983 i 1988 fou professor a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, i entre 1997 i 2003, a l’Escola d’Arquitectura de la Salle de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.  

Ha estat professor convidat en diverses universitats, entre les quals destaquen l’Escola Tècnica Superior de Pamplona i l’École Polytechnique Fédérale de Lausanne, així com en altres cursos i seminaris. També ha estat membre de jurat en nombrosos Premis d’Arquitectura. 

La seva obra ha estat àmpliament publicada i exposada internacionalment. També ha obtingut diversos guardons com els Premis FAD d’Arquitectura, Premi Dècada de la Fundació Òscar Tusquets, Premi Ciutat de Barcelona i el Premi de la Biennal d’Arquitectura Espanyola, entre d'altres.
Versió per a imprimirPDF version