Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició ' Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid', a Figueres

Imatge: 
© Fons Ferran Galí. AHCOAC

Després del seu pas per la sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’exposició Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid, que forma part del cicle Col·lecions de l’Arxiu Històric del COAC, es pot veure a la seu de la Delegació de l'Alt Empordà del COAC fins el 9 de gener. 

La mostra és una oportunitat única per veure una selecció de projectes de les darreres incorporacions al fons de l’Arxiu Històric de la Demarcació de Girona del COAC corresponents a l’arquitectura de la segona part del segle XX. 

 En concret, s’hi exposen obres originals d’Ignasi Bosch Reitg, Joan Maria de Ribot i de Balle, Jeroni Moner i Codina, Manuel Martín Madrid, Ferran Galí Casademont, Joan Bosch Agustí i Lluís Sibils i Palau. De les peces que recull la mostra cal destacar el Centre d’Informació Hotelera a Girona i l’Edifici Shopping Center a Platja d’Aro, del Fons Ignasi Bosch Reitg; l’Hotel Santa Susanna a Malgrat de Mari l’habitatge unifamiliar al barri de Palau de Girona, del Fons Joan Maria de Ribot i de Balle –en col·laboració amb Lluís Sibils i Palau. Del Fons Jeroni Moner i Codina destaquen els dibuixos de la Rehabilitació de Sant Domènec a Castelló d’Empúries, que realitzà conjuntament amb Arcadi Pla; l’annex d’habitatge al Port de la Selva, de Ferran Galí Casademont, i els esbossos dels accessos a la factoria Callís a Cornellà de Terri, de Manuel Martín Madrid. 

Amb aquesta exposició, la Demarcació de Girona del COAC posa en valor tant la documentació, com la tasca principal dels arquitectes, més enllà de moviments o estils acadèmics, que és la de formalitzar les necessitats de la societat a través de l’arquitectura. 

EMPRESES QUE DONEN SUPORT
Aquesta exposició ha estat possible gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Compac, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors.

Versió per a imprimirPDF version