Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició 'Me We, un living Lab a Figueres per a l’educació a través de l’arquitectura'

Imatge: 
© Enric Ruiz Geli - Cloud 9
La sala d’exposicions de la Delegació de l’Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull del 17 d’abril al 25 de juny, l’exposició ‘Me We, un Living Lab a Figueres per a l’educació a través de l’arquitectura’, que mostra el projecte per ubicar el nou arxiu de l’arquitecte figuerenc Enric Ruiz Geli / Cloud 9 a la capital de l’Alt Empordà.
 
A la mostra s’hi poden veure els estudis previs realitzats per l’arquitecte per a ubicar-hi el seu arxiu: la ubicació a la ciutat, el programa, el mapa d’innovació, el concepte arquitectònic, així com el contingut de l’arxiu compost tant per obres pròpies com per obres d’altres autors i col·laboradors multidisciplinaris. L’exposició també inclou la maqueta del projecte.
 
El Me We acollirà l'obra d'Enric Ruiz Geli a Figueres
En aquest nou edifici, que s’ubicarà en una parcel·la de la Pujada del Castell cedida per l’Ajuntament de Figueres, el qual completarà el node cultural entre el Museu Dalí i el Castell de Sant Ferran, mostrarà les obres que l’arquitecte figuerenc ha realitzat durant els seus 25 anys de professió. La documentació es contemplarà amb maquetes com la de l’aquari de Nova York, impressions en 3D, el prototip de projecte del Bulli, entre d’altres; elements arquitectònics que han estat a grans certàmens d’arquitectura com la Biennal de Venècia. En aquest nou espai l’educació, la formació i la divulgació tindran un paper molt important.

ENTRADA LLIURE
Versió per a imprimirPDF version