Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició 'Obres presentades en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2024'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del COAC acull, del 23 de març al 5 de maig, l’exposició de les obres presentades en la 26a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona formada per 15 banderoles dobles, la qual mostra els 80 projectes identificant a cadascun d’ells dins les categories corresponents: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.
 
Les banderoles situades a la sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del COAC marquen un recorregut que permet visualitzar la totalitat de les candidatures. Aquestes comprenen les obres presentades que han estat finalitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2023.
 
Vot de l'Opinió 2024
Entre els premis que es lliuraran el dia 7 de juny, també hi ha el Premi de l’Opinió. Aquest és un premi que atorga el conjunt de la ciutadania a través del portal web www.premisarquitecturagirona.cat. Per tal de tenir una referència a l’hora d’emetre el vot, a l’exposició les obres ja estan identificades amb un número i la seva categoria. El vot de l’opinió estarà obert fins el dia abans de la presentació dels seleccionats, que serà el 25 d’abril.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Brecor, Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Arquia, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Grup Curanta, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, Hyundai, IRSAP, Palahí, Plantalech, Rehau, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que Bonart, La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, Girona FM, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

 

 
Versió per a imprimirPDF version