Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Terrassa

Exposició: Catalunya. Veus i mirades

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La seu del COAC a Terrassa acull, des del 4 fins al 28 de juliol, l'exposició ‘Catalunya. Veus i mirades’ de l’artista terrassenc Robert Cabeza.

La mostra és una selecció de vint obres originals, reproduïdes en el llibre del mateix títol, i dels textos que les acompanyen. Entre d’altres, mirades a Port-Lligat, Peratallada, Calella de Palafrugell, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Balaguer, Cervera, Tarragona, Guimerà, Terrassa, Sabadell, Granollers i també Cotlliure i l’Alguer, amb les veus de Mariona Seguranyes, Sílvia Güell Parnau, Sílvia Pérez Cruz, Teresa Costa-Gramunt, Maria Mercè Compte Barceló, Francesc Canosa, Maria Garganté, Olga Xirinacs, Mingo Ferran, Jaume Puig Castells, Toni Solé, Cristina Cabeza i Claudio Gabriel Sanna.

Robert Cabeza és dibuixant, aquarel·lista i cal·lígraf. Entre les seves publicacions, destaquen: 'Terrassa. Veus i mirades' (Ed. Lunwerg, 2003); 'Terrassa. Entorns i camins' (Ed. Lunwerg, 2005); 'Barcelona. Mirades al Consorci' (Ed. Lunwerg, 2007); 'Barcelona, Terrassa, Tolosa de Llenguadoc. Un Vell Camí, un Bell Futur' (Ed. Lunwerg, 2008); 'Matadepera, Veus i Mirades' (Ed. Lunwerg, 2013), i 'Catalunya. Veus i mirades' (Ed. Salvatella, 2023).

L'artista ha realitzat múltiples obres d'art urbà, entre les quals: Monument al llibre, a la Biblioteca Municipal Pere Calders de Viladecavalls; Cal·ligrafia d’un poema de Ferran Canyameres, a l’exterior de la Caixa Terrassa (BBVA); i Dibuix esgrafiat a la façana de la Plaça de la Vila de Viladecavalls.

Per a més informació: web / instagram.

Versió per a imprimirPDF version