Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "Paisatge urbà a l'oli"

Imatge: 
© Aida Mauri Cusart

L'artista Aida Mauri Cusart presenta la seva obra inspirada en els dies de pluja i en el rastre que aquesta deixa amb el temps als edificis més antics. La seva tècnica pretén reflectir aquest tipus de marques que tots coneixem als edificis de qualsevol lloc. La pluja és un unificador universal, tot i que no plou sempre al gust de tothom. Una frase que té molta connexió amb el món de l'art, ja que l'art sempre és art encara que no a tots agradarà.

A partir d'aquesta premissa la seva obra pretén portar la marca de la pluja més enllà, no només pintant-la com a tema sinó abstraient els llums, els colors, els reflexos per crear una simbiosi entre l'obra figurativa i l'abstracta, tan diferents en concepte, però en aquest cas connectades i en equilibri.

Sempre comença amb una taca de la qual emergeixen contorns i llums. Utilitzant el color per emfatitzar les zones del quadre que realcen la composició en una abstracció de color per donar protagonisme a les petites variacions dels matisos de color.

La pintura a l'oli li permet treballar la taca sense destruir-la però, al seu torn, quan s’eixuga accepta repetides veladures que aprofundeixen les ombres i llums deixant la primera fase en transparència, igual que veiem als raigs dels cims d'aquells edificis que esmentàvem, creant-se així una sensació de moviment i frescor alhora. Imitant el procés natural de manera artificial.

Inauguració de l’exposició: dimecres, 16 de febrer a les 19.00 h.

Versió per a imprimirPDF version